نزدیک عیده و بازار شیرینی و شیرینی پزی حسابی داغه
بعضی دوستان که غذاهای مشکوک و ناسالم رو از برنامه غذایی شون حذف کردن سخت به دنبال یافتن جایگزین های مناسب و مفیدن
مخصوصا" کسانی که تصمیم قاطع گرفتن که به خاطر مضرات زیاد شیرینی قنادی دیگه از اون نخورن و اونایی که بچه های عاشق تنقلات توی سن رشد دارن
مواد لازم :
نان تازه حتی الامکان کم نمک: ۱ کیلو
ارده : ۲ پیمانه
عسل (واسه دیابتی ها فقط عسل )، شیره انگور ،کشمش یا خرما: ۲ پیمانه
روغن حیوانی یا کره محلی یا روغن زیتون بی بو ۵ قاشق
وانیل و زعفران آبکرده : کمی
دارچین، زنجبیل و هل ساییده : به مقدار دلخواه
گلاب اعلی: ۲ /۱ پیمانه
۴ مغز خرد شده (پسته،بادام ،گردو و فندق) : ۳/۱ پیمانه
خلال بادام و پسته : ۲/۱ پیمانه
روش تهیه:
نان را در هوای آزاد یا توستر یا فر خشک کنین و تکه تکه کرده و آسیاب کنین، به قدری که آرد درشتی بشه چون نمی خوایم پودر نرم بشه .
( دقت کنید نونی بخرین که خمیر نباشه و خوب پخته شده باشه و اگه نان محلی باشه بهتره چون اصولا سبوس داره.)
داخل کاسه بلورین بزرگی ۳پیمانه از پودر نان ریخته و ارده و ۱ پیمانه عسل یا شیره ای که دارین رو اضافه کنین و با قاشق مخلوط رو بهم بزنین
گلاب ، زعفران ، دارچین ،هل و وانیل رو اضافه کرده روغن یا کره رو هم کمی آب میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم ۴مغز رو هم اضافه میکنیم
در این مرحله آستینا رو بالا زده و با دستاتون که تمیز شسته شده! شروع میکنین به ورز دادن . از مخلوط کمی بچشین ، اگه شیرینیش کم بود بتدریج اونقدر عسل یا شیره اضافه کنین تا مطلوب بشه و اگه مواد شل بود بتدریج پودر نان اضافه کنین و خوب ورزش بدین.
اندازه مواد وقتی متناسبه که گلوله کوچکی بردارین و تو دست قلقلی کنین به دست نچسبه .
حالا با سلیقه خودتون ظرف مناسبی انتخاب کرده گلوله های کوچکتر از گردو بردارین تو دست قلقلی کنین و یه خلال پسته یا بادام تا نیمه داخل اون فرو کنین
البته شما آقایون و خانومای با سلیقه میتونین شکلهای متفاوتی به این شیرینی بدین
نوش جونتون
رو ,کنین ,پیمانه ,۱ ,نان ,شیرینی ,کنین و ,۱ پیمانه ,اضافه کنین ,بود بتدریج ,پیمانه عسل
درباره این سایت